مقالات

از گاوآهن تا تراکتور+ خرید تراکتور

تراکتور قدیمی

تراکتور چیست؟ انجام دادن بعضی کارها از توانایی انسان خارج است و بسیار سنگین در این شرایط انسان برای پیش بردن بخشی از کارهای خود از ماشین آلات کمک میگیرد، برای مثال در ساخت این ساختمان 10 طبقه از ماشین بالابر استفاده می کنند یا برای درو کردن محصولات یک زمین 50 هکتاری.

تراکتور

از قدیمی ترین ماشین های مولد نیرو است که در کارهای کشاورزی و….کاربرد دارد. روز به روز به آپشن های این ماشین صنعتی اضافه می شود. در دنیای امروز برای هر کاری، تراکتور ویژه آن ساخته می شود. اولین ماشینی ک به دنیای کشاورزی ارائه شد تراکتور بود و در تمام دنیا از آن استفاده میشود.

کاربرد تراکتور در کشاورزی

از این ماشین در بسیاری از کارهای کشاورزی مانند: شخم زدن، درو کردن، دندانه زدن، تسطیح، بذر افشانی، نرم کردن خاک، سم پاشی، بارکشی و… استفاده می‌شود.

انواع تراکتور

  • های همه‌کاره، معمولی
  • چرخ ‌زنجیری
  • دو چرخ متحرک
  • شاسی‌بلند
  • دو چرخ متحرک مجهز به پولوس قفل کن
  • باغبانی
  • چمن زنی
  • حمل تنه درخت از جنگل
  • بارکن یا بیل مکانیکی
  • دستی، تیلر
  •  چهار چرخ محرک

چنانچه تجهیزات لازم به  آن اضافه شود، می‌تواند به عنوان بیل مکانیکی، لودر یا جرثقیل از آن استفاده شود.

تراکتور چیست؟

این نوع ماشین ها را می‌توان به چهار دستهٔ کلی دو چرخ متحرک، دو چرخ متحرک مجهز به پولوس قفل کن، چهار چرخ متحرک و چرخ زنجیری تقسیم کرد.ظاهر کلی تراکتور ها به این صورت است که 2 چرخ پهن و بلند بر روی محور عقب و دو چرخ کوتاه و باریک در جلوی آن وصل میشود؛ موتور در جلوی صندلی راننده قرار دارد . این ساختار از اولین مدل های تراکتور تا به امروز به همین صورت بوده است.

البته امروزه از اتاقک هایی در ساخت تراکتور استفاده میشود که سلامت و امنیت راننده را تامین کند .

تراکتورهای بزرگ معمولاً کمرشکن هستند. به این معنی است که وقتی فرمان‌ پذیری و مانور، قسمت جلوی آن که شامل موتور و چرخ‌های جلو می‌باشد، چرخیده و قسمت آخر که شامل چرخ‌های عقب و کابین راننده می‌باشد، ثابت می‌ماند.

کاربرد های آن

بیشترین کاربرد آن در صنعت کشاورزی است؛ حتی این ماشین در مصارفی چون کشندگی و کاربردهای استقامی مورد مصرف قرار می گیرد ولی هیجان انگیز است اگر بدانید تراکتور دیگر در چه مواردی قابل استفاده است؟

1.یدک کشی(کشیدن وسایل زراعی و پرکاربرد)

2.تامین حرکت دورانی (حمل گاو آهن چرخشی)

3.تبدیل به دستگاه دیگر(تبدیل شدن ب جرثقیل و بیل های مکانیکی)

4.باربری(در فصل برداشت محصولات کشاورزی کافیست گاری یا ابزار مشابه را متصل به آن وصل کرد)

تاریخچه آن

اما در رابطه با تاریخچه این نوع ماشین این گونه می باشد که کاربا ماشین های از 150 سال پیش به شکل گاو آهن شروع شد؛ گاو اهن هایی ک به موتور بخار مجهز بود. برای اینکه این مدل بخار کار کند به مقدار زیادی آب و یا ذغال سنگ نیاز بود، بنابراین این های اولیه خیلی بزرگ بودند و برای استفاده از آنها به 15 نفر کارگر لازم بود.

مدل های اولیه چرخ های خیلی بزرگی داشتند که وزن های آن را متحمل شوند و چرخ های آن فلزی بودند از همین رو سرعت کمی داشتند.

در سال 1892شخصی به نام جان فرولیخ ا ولین ماشین بنزینی را تولید کرد.

موتور این تراکتور یک موتور تک سیلندر بود؛ قدرت تولید شده در این موتو توسط گیر بکس به چرخ ها منتقل میکرد. از تولیدات فرولیخ استقبال نشد و ورشکست شد.

تراکتور چه نام های دیگری داشت؟

به ماشین هایی گفته میشه که برای کشیدن بار از آنها استفاده میشود. در اصل وسیله ای است برای تامین قدرت برای کشیدن؛ عموم مردم با شنیدن نام این ماشین فکرشان میرود پی کشاورزی و کاربرد این ماشین اما این وسیله انواع مختلفی دارد که هر کدام از آنها کارایی خاص خود را دارند برای مثال ماشین های صنعتی و یا راه سازی.

سوالات متداول

  • آیا تراکتور جزو تولیدات تونی کالا می باشد؟

اگر تجهیزات دیگری را به یک تراکتور اضافه کنیم، می تواند به عنوان بیل مکانیکی، لودر یا جرثقیل تبدیل شود.

اما به طور معمول برای تراکتور ها از سوخت گاز مایع (ال پی جی) و یا پروپان استفاده میشود که البته نگهداری از تراکتور هایی با این سوخت کار بسیار سختی است .

  • کدام تجهیزات و ادوات تراکتور را از تونی کالا بخریم ؟

گاو آهن، بیل تراکتور، برف روب، جارو تراکتور، لیفتراک تراکتور و ….

  • چه نوع تراکتوری انتخاب کنیم؟

انتخاب این نوع ماشین بر اساس انواع آن کاملا به فاکتور های کار شما با بار، اندازه زمین یا… بستگی دارد مثلا مدت زمانی که به آن احتیاج دارید یا مقدار متراژ زمینی ک شما قرار است با این ماشین در آن کار کنید اما نسبت به فاکتور های متفاوت مقایسه بهتر است که اگر قصد خرید آن را دارید از تونی کالا و مشاوران تخصصی او کمک بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *